keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ensilumi

Täällä suomessa satoi oikein kunnolla lunta eilen! Oli muuten aika jännää, minähän en ole ennen nähnyt lunta. Hetken kesti kun ihmettelin että mitä tapahtuu, mutta sehän olikin ihan kivaa, ja lunta voi syödäkin, tiesittekö? Pitkästä aikaa oli oikein kivaa lenkillä!Mutta se on aika ikävää kun on niin kylmää ja pimeää! En oikein tykkää pimeällä ulkoilla...

Ja arvatkaapas mitä?! Olin eilen reippaana poikana toista kertaa jo eläinlääkärissä. Minäkin olen nyt siirtynyt digiaikaan! Minulle laitettiin tunnistussiru! Ja vaikka lääkäri täti niin varoitteli että vähän voi sattua,  niin en minä vaan huomannut mitään... Kehuttiin oikein reippaaksi :) Olin taas kasvanutkin ja hampaatkin vaihtuu ihan kivasti. Mutta ikenet kyllä kutiaa. Siksi usein pureskelenkin jotain, vaikka sohvatyynyn kulmia, äiti vaan ei oikeen tunnu siitä pitävän, miksiköhän?

Odotan jo kovasti viikonloppua, sitten mennään taas paattisille. Siellä saa vähän juoksennella vapaana. Ja juosta frisbeen perässä, se on kivaa! Tässä kuva vielä viime kerrasta, jolloin ei vielä ollut sitä lunta!

Ei kommentteja: